Frissen Vasból

2021.09.20. 12:25

Csaknem 14 ezer forint értékben lopott csokit a jánosházi férfi a zalaegerszegi vasútállomáson

A csokik visszaszerzése verekedésig fajult.

vaol.hu

Brigi bonbonjai kézműves technikával készülnek. A csokit gyertyaláng felett olvasztja, a töltelék édesanyja receptúrája, saját gyümölcsből

Fotó: Illusztráció

Egy 1972-ben született jánosházi férfi 2021. május 29.-én este a zalaegerszegi vasútállomás várótermében egy férfi -a sértett- ideiglenesen őrizetlenül hagyott hátizsákjából többféle édességet vett ki, összesen 13.862,- Ft értékben, majd elhagyta a váróhelyiséget -tájékoztatott a Zala Megyei Főügyészség.

A sértett észlelte az értékeinek eltűnését, mivel látta azokkal kimenni a teremből a vádlottat, ezért a vádlott után ment és a vasútállomás épülete előtt utolérve őt a csokoládék visszaadására szólította fel, valamint megfogta a vádlott táskájának a vállszíját, illetve a ruháját. A vádlott ekkor – annak érdekében, hogy az általa korábban eltulajdonított tárgyakat megtartsa, illetve a sértettet megakadályozza az értékek visszaszerzésében – többször meglökte a mellkasánál a sértettet, majd egy ízben ököllel megütötte a jobb arcfelét, melynek következtében a sértett az arc jobb oldalának 8 napon belül gyógyuló zúzódását szenvedte el.

A helyszínen tartózkodó polgárőrök észlelték a vádlott cselekményét, ezért őt visszatartották a rendőrjárőrök kiérkezéséig. A vádlottnál előtalálásra kerültek az eltulajdonított édességek, lefoglalás útján a sértett kára megtérült. Zalaegerszegi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt emelt vádat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában