Hastánc

2021.09.23. 07:00

Jótékonysági céllal versenyeztek a vépi hastáncosok

Szép eredményekkel tértek haza a Jáde Hastánc Klub táncosai a Fejér megyei Kajászóról, ahol szombaton részt vettek az I. Jótékonysági Hastánc Kupán.

Tóth Kata

Nagy Liliána, Boncz Flóra, Horváth Kíra, Habda Viktória, Nagy Vanda és Kuti Hanna

Fotó: Kutiné Bodorkós Ilona

Országos minősítő hastáncversenyt szervezett Kajászón Szunomár Kitti designer: a váli játszótérért neveztek és táncoltak az ország minden részéből érkezett hastáncosok a művelődési házban. A vépiek a régi ismeretség okán is kaptak meghívást, tudtuk meg Habda Viktóriától. A Jáde Gyöngyöcskéi csoportban ezüst, a Jáde Gyöngyök trió arany minősítést és kategóriagyőzelmet szerzett, Horváth Kíra szóló produkciója bronz, Nagy Vanda szólója a zsűri döntése alapján ezüst minősítést ért.

Nagy Liliána, Boncz Flóra, Horváth Kíra, Habda Viktória, Nagy Vanda és Kuti Hanna
Fotók: Kutiné Bodorkós Ilona

A Jáde duó mindkét száma arany minősítést és kategóriagyőzelmet hozott; Gyűrű Zsuzsa szóló produkcióiért arany minősítést, kategóriagyőzelmet, valamint a főszervező fődíját, Habda Viktória pedig szólóban egy ezüst és egy arany minősítést vihetett haza.

A Váli Gyermekek Jövője Alapítványa és a szülők játszóteret szeretnének a faluban. Ahhoz, hogy EU-szabványnak megfeleljen és be is tudják keríteni, legalább 20 millió forintra van szüksége az alapítványnak. A nemes célhoz kapcsolódva találta ki a szervező a versenyt, a befolyt összeg az ügyet támogatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában