Ingatlan

2021.10.17. 11:30

A hét ingatlana: eladó egy takaros kis kuckó impozáns környezetben Kőszegen – fotók

Mi beleszerettünk a téliesített, 22 nm-es kuckóba. Hiszen nem csak ragyogó környéken áll, de látszik, hogy szeretettel és gonddal foglalkoztak vele. Mi gondolkodás nélkül lecsapnánk rá. És ön?

vaol.hu

Fotó: Ingat

“Barátságos kis kuckó városi kilátással Kőszegen! Szabó-hegyen hangulatos környezetben eladásra kínálok egy 1300 nm-es telket a rajta épült könnyűszerkezetes, téliesített, állandó lakhatásra is alkalmas házikót. Az ingatlan hasznos alapterülete 22 nm, melyben frappánsan kialakításra került egy nappali+konyha, fürdő wc-vel, egy kis hálószoba, gardrób és még egy mosókonyhának és tárolónak is jutott hely. A ház teteje bitumenes zsindely. Fűtése elektromos, padlófűtéses és radiátoros hőleadással. A villany és vízhálózat teljesen új. Nyílászárói hőszigeteltek fából és műanyagból készültek. Szennyvíz elvezetésre biológiai szennyvízszikkasztó áll rendelkezésre. A telek 10%-a beépíthető, így igény szerint nagyobb ingatlan megépítésére is alkalmas a terület. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában