Kórházba került

2021.12.29. 07:43

Súlyos állapotban szállították kórházba a szombathelyi börtönből a Dózsa György úti gázolót

Súlyos állapotban kórházba került M. Richárd, akit a Dózsa György úti halálos baleset miatt ítélt három és fél év szabadságvesztésre a bíróság – tudta meg a PestiSrácok.hu.

Pesti Srácok

Szombathelyen is vizsgáznak

Fotó: Unger Tamás

A vád szerint M. Richárd a baleset során a megengedett 50 km/óra helyett 135–140 km/óra sebességgel haladt a Dózsa György úton a Kassák Lajos utca irányába. A 47 éves N. József ekkor szabálytalanul, kis ívben bekanyarodott a nagy sebességgel érkező sofőr elé úgy, hogy nem adta meg neki az elsőbbséget. A balesetben mindkét jármű felsodródott a járdára, ahol elütöttek három gyalogost. Az N. autójában tartózkodó két utas meghalt, a buszmegállóba csapódó autók miatt három ember megsérült.

 

A PestiSrácok.hu úgy értesült, hogy a férfit rendkívül súlyos állapotban a szombathelyi börtönből a  berettyóújfalui kórházba szállították, ügyvédei és a család pedig várja a kórháztól a tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában