Hosszabbítás

2022.01.24. 18:44

Hivatalos: új szerződést írt alá a szombathelyi kötődésű kapus az angol topcsapatnál

2025-ig szóló új szerződést kötött a West Ham United és a csapat magyar utánpótlás-válogatott játékosa, Hegyi Krisztián. A 19 esztendős kapus a négy évvel idősebbek közt, a WHU tartalékcsapatában szerepel jelenleg, s az eddig lejátszott 16 fordulóból 14-ben is a pályán volt.

vaol.hu

Forrás: whufc.com

„Igazán élvezem az idényt, minden jól alakul, vezetjük a bajnokságot. Abban reménykedem, hogy minden hasonló mederben folyik majd tovább, sőt, képesek leszünk még egy kicsit többet is kihozni ebből az évből. Nagyon boldog vagyok, jól érzem magam a csapattársaim közt, bízom abban, hogy a következő években eljön az a pillanat is, hogy a London Stadiumban, a West Ham-szurkolók előtt is játéklehetőséget kapok. Kemény munka vár még rám addig, de alig várom, hogy lehetőséget kapjak. Nagy álmom, hogy abban a stadionban futballozhassak a West Hamért, remélem, hogy képes leszek valóra is váltani ezt a vágyamat” – nyilatkozta Hegyi a londoni klub hivatalos honlapjának.

 

A West Ham U23-as csapata jelenleg vezeti a Premier League 2 tabelláját, ráadásul a legkevesebb gólt kapta a ligában. A londoniak előnye két pont a Manchester Cityvel szemben, ám Hegyiék egy meccsel kevesebbet játszottak, mint üldözőik - írja a Nemzeti Sport.

 

A csapat ma este a Leicester City U23-asaival mérkőzik meg, utóbbi együttes jelenleg a 10. helyen áll a 14. csapatos főcsoportban.

 

Hegyi Krisztián a szombathelyi Lurkó UFC-ben ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, később az Illés Akadémia növendéke lett, majd 2019-ben szerződött a WHU-hoz.

 

A tehetséges kapus végigjárta a magyar utánpótlás-válogatottakat, az U16-os korosztálytól az U21-esig már több mint 30 alkalommal viselhette a címeres mezt. Jelenleg is az U21-es csapat keretének tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában