Bűnügy

2022.01.15. 11:00

Pozsonyig üldözték a magyar rendőrök a szerb férfit, aki migránsokat rejtegetett a kocsijában

Akciófilmbe illő autós üldözés volt, amelyben egy autós a rendőrök szirénázva Magyarországról egészen Pozsonyig üldöztek. Mint kiderült, a sofőr egy ukrán embercsempész volt, aki török migránsokat vitt magával - írja a Bors.

origo.hu

A rendőrök Rajka előtt, előzetes információk alapján akarták megállítani a cseh rendszámú kocsit, azonban a benne ülő

 

22 ÉVES UKRÁN FÉRFI, AMIKOR MEGLÁTTA A RENDŐRÖKET, A GÁZRA TAPOSOTT, MAJD ÉS MAXIMÁLIS SEBESSÉGGEL ÁTSZÁGULDOTT A HATÁRON.

 

A magyar rendőrök üldözőbe vették a férfit, miközben hívták a szlovák kollégáikat, és közösen folytatták az autós üldözést.

 

Nem hittünk a szemünknek, amikor egy fehér skodás elzúgott előttünk, mögötte pedig magyar rendszámú rendőrautó követte, azt hittük, rosszul látunk. Nem is értettük hirtelen, mit keres ott, mintha egy filmforgatás lett volna- mondta el a Borsnak egy szemtanú.

 

A sofőr végül

 

POZSONY KÜLTERÜLETÉIG JUTOTT, A MAGYAR RENDŐRÖK A D12-ES AUTÓPÁLYÁN FOGTÁK EL.

 

Kiderült, nem ok nélkül menekült:

 

AZ UKRÁN FÉRFI TÖRÖK MIGRÁNSOKAT PRÓBÁLT KÜLFÖLDRE CSEMPÉSZNI.

 

A magyar rendőrség az autó ukrán állampolgárságú sofőrjét, valamint török állampolgárságú utasait elfogta, őket átadtak a szlovák hatóságnak– közölték a Győr- Moson-Sopron megyei rendőrök. Hozzátették, háromtól nyolc évig terjedő börtönbüntetés várhat rá.

Forrás: origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában