Hertha BSC-Union Berlin

2022.04.11. 13:00

A helyszínen nézte meg a berlini derbit Király Gábor, még mindig nagyon népszerű a német fővárosban

vaol.hu

Forrás: Instagram/Király Gábor

Király Gábor viszonylag sokszor jár vissza Berlinbe a korábbi csapatához, ezúttal a fővárosi derbit nézte meg a helyszínről a válogatottsági rekorder kapus. Ahogy arról beszámoltunk, Király két hónappal ezelőtt jelentette be, hogy nagy megtiszteltetés érte, ugyanis felkérték a Hertha nagykövetének, amit el is fogadott. 

 

A berlini rangadónak egyébként volt egy külön szombathelyi pikantériája is, hiszen az Union Berlin színeiben pályára lépett a vasi megyeszékhelyről indult válogatott középpályás, Schäfer András is, aki  egy gólpasszal vétette magát észre. Kettőjük közül Király Gábor lehetett a szomorúbb a találkozó végén, hiszen az Union nagyon simán, 4-1-re legyűrte a városi riválist. 

 

A Haladás korábbi ikonikus kapusa hivatalos Instagram oldalára több fotót, sőt egy videót is feltöltött berlini látogatásáról, amiken visszaköszön a derbi atmoszférája is. Az is látható a képeken, hogy a Hertha szurkolói nem felejtették el Király Gábort, akinek a neves Sky Sports felállított stúdiójában is jelenése volt. A mérkőzés végén a szombathelyi különítmény összeállt egy közös képre a pálya szélén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában