Elfogták

2022.04.01. 12:00

Több mint egymillió forint értékben lopott építési anyagokat egy férfi a keszthelyi kastélykertből

A keszthelyi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit.

Forrás: Pixabay

Bejelentés érkezett a rendőrségre március 29-én, hogy Keszthelyen a kastélykertben felújítási munkálatokat végeznek, és onnan négy raklapnyi építési anyag – gipszkarton, nikecell, szigetelők, és állványzat –  tűnt el, több, mint egy millió forint értékben; amit valószínűleg az éjszaka folyamán vihetettek el.

 

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, és azonosították a 39 éves esztergályhorváti férfit, akit másnap elfogtak és előállítottak a Keszthelyi Rendőrkapitányságra.

 

A nyomozók tudomására jutott, hogy korábban, 2021. októberben egy cserszegtomaji építkezésről is zsalutáblákat és vashálókat tulajdonított el a férfi, közel egy millió forint értékben. Ezt követően egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett, valamint egy rendbeli nagyobb értékre üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - írta meg a zaol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában