Vádemelés

2022.07.20. 08:51

Eldurvultak a dolgok a szombathelyi vasútállomáson - Hangszórót tört szét társa fején verekedés közben egy férfi

Vádat emeltek két férfi ellen, akik idén januárban verekedtek össze a szombathelyi vasútállomás előtt. A konfliktus annyira eldurvult, hogy az egyik vádlott egy hangszórót is széttört társa fején.

Vas Megyei Főügyészség

Forrás: Pixabay

A Vas Megyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy a Szombathelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik a vád szerint 2022 januárjában, az éjjeli órákban, a szombathelyi vasútállomás előtt verekedtek, melynek során egyikük egy hangszórót is széttört társa fején. A megvádolt férfiak erőszakos és kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy a környéken tartózkodókban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A Szombathelyi Járási Ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozta a rovott múltú vádlottakkal szemben, akiknek büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában