Figyelmen kívül hagyják

2022.09.08. 10:30

Hiába a tiltás, kérés, szalagozás, akkor is tilosban parkolnak az autók a Nádasdy utcában

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Már sokadszor térünk vissza a szombathelyi Nádasdy utca felújítására, ahol most épp szalagok kihelyezésével próbálják meg - látszólag teljesen sikertelenül -, megakadályozni, hogy az autók a felújítási munkálatok ideje alatt megálljanak a munkálatok által érintett részeken.

Forrás: Horváth Balázs

Az már jó ideje látszott, hogy a korábban kihelyezett megállni tilos táblák teljesen hatástalanok voltak, ugyanúgy több tucatnyi autó parkolt az út szélén, majd stratégiát váltottak és A4-es tájékoztató papírokat helyeztek a szabálytalanul álló autókra. "Természetesen" ez sem hatott, így körbeszalagozták az érintett szakaszokat, hogy fizikailag se lehessen megállni. A kreatív autósok viszont rájöttek, hogy a szalag nem betonból van, így felemelve a szalag alatt is lehet parkolni.

Forrás: Horváth Balázs

Ahogy képeinken is látszik, ez a helyzet jelenleg is: táblák, A4-es papírok és szalagok, meg persze több tucat szabálytalanul parkoló autó. Azt nem tudjuk, hogy hány büntetést sikerült kiosztani, de a munkálatokat látszólag nem zavarják a tilosban parkolók, hiszen ha zavarnák, akkor valószínűleg már elszállították volna a járműveket. Így pedig jogos a kérdés, hogy mi értelme van a tiltásnak?

Forrás: Horváth Balázs

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában