Belehabarodunk a szépségbe

2022.11.20. 13:00

A hét háza: stílus ötvözet Olaszfa csendes szegletében

A mindössze 65 millió forintért kínált, hangulatos szépségbe nehéz nem belehabarodni. Olaszfa csendes részén most valaki csodás, új életet kezdhet. Vagy a korábbiakhoz hasonlóan szert tehet egy nyári rezidenciára!

ingatlanbazar.hu

“Olaszfa csendes utcájában kínálom megvételre ezt a nagyon hangulatos, teljes mértékben felújított parasztházat, ami az olasz mediterrán és a hagyományos magyar stílus ízléses ötvözetével és gondozott kertjével, azonnal elbűvöli látogatóit. Az ingatlan 114 nm nettó, 141 nm bruttó, 2899 nm es telken fekszik, és 2 részre oszlik. Első része az eredeti 60 cm-es vegyes falazatú ház, ahol 2 szoba, 1 fürdőszoba, 1 konyha+étkező, 1 nappali és 1 előtér található, a hátsó rész az évek során lett hozzá építve, ez tégla falazatú, itt 2 szoba, 1 fürdőszoba és 1 előtér lett kialakítva. A teljes házban fagerendás mennyezet ékeskedik, a tulajdonos háza iránt érzett szeretete a berendezésen és a belső terekben magáért beszélnek. 

A tető 2 éve lett felújítva, víz- villany vezetékek cserélve lettek, a ház új, stílusos nyílászárókat kapott. Első fele új, fedett tornácos részében 2 terasz lett kialakítva, ahol egy kemence is helyet kapott. Ez a rész Toscana stílusú térkövezettel burkolt. Az ingatlanhoz tartozik még egy nagy garázs, ami jelenleg szerszámos tárolónak van használva. Az ingatlanban be van vezetve a gáz, de mivel a tulajdonosok ezt a házat csak nyáron használják, ezért egyedül a nappaliban lett elhelyezve egy vegyes tüzelésű kályha. A rendezett, letisztult, sík telken gyümölcsfák vannak, a telek gazdálkodásra is alkalmas azok számára, akik nyugodt, önfenntartó életre vágynak. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában