Segítség

2022.11.10. 13:38

Evőeszközöknek, kötszernek és íróeszközöknek is örülne a kárpátaljai iskola

A Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ a Miniszterelnökség és a Katolikus Karitász együttműködésével szervez adománygyűjtést a kárpátaljai Visk településen lévő Kölcsey Ferenc Általános Iskola részére.

Tóth Kata

Forrás: VN/archív

Fotó: Unger Tamás

A kárpátaljai közösségek megsegítésére indított akcióhoz a magyarországi civil hálózat minden központja csatlakozott, mindenhol más közösségnek gyűjtenek. A vasi civil központ a viski Kölcsey Ferenc Általános Iskola intézményvezetőjével, Takács Zsuzsannával vette fel a kapcsolatot, aki konkrét tárgyakat említett, amelyekre nagy szükségük van. Köszönettel fogadják a következőket: felmosóvödrök, felmosónyelek, papírtörlők, szemeteszsákok, WC papír, krétacsomag, íróeszközök (rajztáblák, színes papírok, festékek, ecsetek), villanykörték; sportfelszerelések (focilabda, kosárlabda, bóják, ugrókötelek), étkezdei felszerelések (kanál, kés, villa, tányérok), A4-es papírcsomag nyomtatóba, fertőtlenítőszer, kötszer, sebtapasz – tudtuk meg Gorza Norberttől, a központ munkatársától. Az adományokat november 29-ig fogadják a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szombathelyi irodájába (Kőszegi utca 9.) hétfőtől-csütörtökig 9-től15 óráig; pénteken 9-től 14 óráig. Azt kérik, hogy aki teheti, kartondobozban vigye az adományt. További információt az [email protected] e-mail-címen, valamint a +3630/1414903 vagy a +3630/2249008 telefonszámon adnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában