Ingatlanajánló

2022.12.11. 13:00

A hét ingatlana: íme egy csodás, negyed milliárdos társasház Kőszegről - fotók

A barokk stílus jegyeket magán viselő, várfalból álló kőből épült falazattal is rendelkező szépség a maga negyed milliárdos árával ritkaság a megyei ingatlanpiacon. A részletek és a képek azonban magukért beszélnek! Jöjjön egy 375 nm-es, 3 lakásos társasház Kőszegről!

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Kőszeg történelmi belvárosában vált eladóvá ez a különleges, barokk stílus jegyeket magán viselő, történelmi múlttal rendelkező 3 lakásos társasház. Az ingatlan teljes felújításon esett át, 10 szobával, 4 fürdőszobával, konyhával és egyéb kapcsolódó helyiségekkel rendelkezik. Falazatának egy része várfalból álló kő illetve tégla. A történelmi múlt nyomai a pincében még láthatóak, melyekről bővebb információ is rendelkezésre áll. 

Forrás: Ingatlanbazár

Tetőszerkezete 4 éve teljesen újjászületett. Fűtését gázcirkó kazán adja, mindemellett a lakóegységek rendelkeznek az eredeti cserépkályhákkal, melyek ma is működnek. Nyílászárói jóváhagyott fa ablakok hőszigetelt üveggel. A helyiségek burkolata a szobákban hajópadló, a többi lakrészben gránit és márvány. A kert hangulatában, kialakításában az Óvárosi jelleget tükrözi, garázs, illetve kerti tároló is helyet kapott benne. Parkolásra az udvarban van lehetőség. Az ingatlan 3 lakásos társasházként nyilvántartott, tulajdonosa csak egyben értékesíti! [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában