A hét ingatlana

2022.12.18. 11:30

“Dühöngő” és Alpokig ellátó panoráma is jár Sárváron egy szőlődomb tetején álló házhoz! - fotók

A 169 milliós, csodás ingatlan igazán sokat ígér! Szőlő, napelem, 154 nm-es lakótér. Hát mi kellhet még?

ingatlanbazar.hu

“A Mezőföld síkságából kimagasló szőlődomb tetején épült 2008-ban ez a korszerű és olcsó rezsijű családi ház, melyet közel 3000 m2 BELTERÜLETI telek vesz körül.[...] A lakóépület 3 szinten helyezkedik el. A középső lakószint tágas amerikai konyhát, nappalit, hálószobát, fürdőt és külön WC-t foglal magába, ahova reggeltől késő délutánig ömlik be a fény a sok nyílászárón keresztül és ahonnan fantasztikus kilátás van Sárvárra és környékére. Tiszta időben akár az Alpokig is ellátni. Ebben a konyhában még MOSOGATNI IS ÖRÖM!

A tetőtérben dolgozó, további két háló és egy fürdőszoba kapott helyet. A tetőtérbe egy szépen megmunkált, kényelmes falépcsőn lehet feljutni, mely az étkezőből indul. A ''pince'' szinten van a dupla, mennyezetig csempézett, szerelőaknás garázs, egy fantasztikus műhely, és a FÉRFIAK ÁLMA "dühöngő", egy külön-helyiség a borospince előtt, ahova a háziasszony süteménye liften érkezik! 

A ház és a kert GÉPÉSZETE kiváló, minden a lakók kényelmét szolgálja. Így például a belső lift, mely a garázsból a pelletet szállítja az olasz vízteres kandallóhoz, ami radiátorokon keresztül adja le a hőt a két felső szinten. A tároló tetején levő napelemek az áram használat több mint felét biztosítják. A karsztvizes belső kút ivóvíz minőségű és mind a kert, mind a használati vizet is biztosítja, természetesen a hálózati víz kiegészítéseként. SOK APRÓ és HATALMAS ÖTLET van ebben az ingatlanban. 

A meredekebb domboldalon levő szőlő művelését is megkönnyíti az elektromos felvonó és az öntöző rendszer. Othello, Zweigelt, Zenit és Zöld Veltelini fajtájú szőlő található a birtokon. A ház minden szempontból megfelel nagyobb család nyaralására, lakhatására. Mivel a terület belterületbe lett vonva, az utca aszfaltozására is hamarosan sor kerül. A belterület 25 %-os beépíthetőséget és két különálló lakóépületet engedélyez, ezért további építmény létrehozása vagy a telek megosztása is lehetséges. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában