Programok

2023.01.06. 07:00

Indul a báli szezon Vas vármegyében is, mutatjuk a kínálatot

A vízkereszttől hamvazószerdáig tartó farsang a bálok, téli mulatságok időszaka. Megyénkben január 7-én, szombaton kezdődik meg a báli szezon. Összefoglalónkban a teljesség igénye nélküli januári bálokat ajánlunk olvasóinknak.

Polgár Patrícia

Megkezdődik a mulatságok ideje: tánc, jelmez, móka, kacagás mindenfelé

Fotó: Sipeki Péter

Szezonnyitó kamarai bált tart január 7-én, szombaton a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Vas Megyei Területi Szervezete. A bál 18 órakor nyitja meg kapuit Vasszécsenyben, az Új-Ebergényi Kastélyszállóban. Köszöntőt mond Vajkovics Balázs, a kamara elnöke. Fellép az Ungaresca Táncegyüttes, valamint a Capito Gitár Klub. Asztali áldást mond Merkli Ferenc plébános. Zenél a Bendzsó Music. Bük Város Horvát Nemzetiségi Önkormányzata január 13-án, pénteken tartja meg horvát bálját a büki Vadásztanya vendéglőben. Vacsorázni 18.30 és 19 óra között lehet. A bálon a Danica énekkar ad műsort, a vacsorát követően tombolát sorsolnak, majd megkezdődik a hajnalig tartó bál – ezen a Pinka Band muzsikál. A kőszegi iparosok január 21-én tartanak bált az Írottkő Hotel aulájában. A zenét itt a Kócos Ördögök szolgáltatják. Tizenötödik alkalommal rendezik meg a Sárvári Városi Bált január 21-én, szombaton a Park Inn sárvári szállodájában, ahol 19 órától várják a bálozókat. Az est folyamán ötfogásos vacsorát szolgálnak fel, és lesz tombola is. A talpalávalót a Galaxy Tánczenekar biztosítja. A rendezvény teljes bevételének kedvezményezettje a Sárvári Vármelléki Óvoda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában