Különleges rendezvény

2023.01.14. 13:38

Rézfúvós koncert a kultúra napján Csepregen

A Castrum Rézfúvós Quintett ad koncertet a magyar kultúra napján, vasárnap 16 órától a csepregi önkormányzati hivatalban.

Horváth László

Egy pályázati támogatásnak köszönhetően több komolyzenei koncertet is tarthattak. Folytatás most vasárnap

Forrás: VN-archív

Különleges, magyar kultúra napi rendezvényre készülnek Csepregen. Korábban olyan pályázati forrást nyertek el, amelynek köszönhetően komolyzenei produkciók jöhettek, jöhetnek lére. A koncertek helyszínei is egyediek: felcsendült a zene szabadtéren, szakrális, templomi térben. A fő cél az, hogy megszólítsák, megállítsák az embereket, ráirányítsák a figyelmet a komolyzenére. 

– A magyar kultúra napján, vasárnap 16 órától a csepregi önkormányzat épületében a Castrum Rézfúvós Quintett komolyzenei koncertjére várjuk az érdeklődőket – mondta Ziembicki Erzsébet, a Petőfi Sándor Művelődési- Sportház és Könyvtár igazgatója. – A formáció magyar zeneszerzők – Farkas Ferenc, Hidas Frigyes, Sárváry László – műveiből ad tisztelgő hangversenyt. A tagok mindannyian a csepregi zeneiskolához kötődnek, a fellépés a tanár-diák közti kapcsolatok megerősítésről is szól. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában