Ismertető kiadvány

2023.02.22. 16:00

Csepregi ismertetők - a bakancsos turizmus lehetőségei

Két pályázati lehetőségnek köszönhetően négyféle ismertető kiadványt állítottak össze Csepregen. A város érdekességei mellett a bakancsos turizmus lehetőségeit mutatják be.

Horváth László

- A Bükkel közös turisztikai, illetve a határon átnyúló INTERREG pályázatnak köszönhetően készültek el a kiadványok – mondta Horváth Zoltán, Csepreg polgármestere. – A tervünk az, hogy minél szélesebb körben bemutassuk városunk turisztikai értékeit. Éppen ezért a szövegeket németre és angolra is lefordíttattuk, a kiajánlókat pedig a saját rendezvényeinken is bemutatjuk majd. Nálunk hagyománya van a bakancsos túráknak. Reményeink szerint a hozzánk érkezők magukkal viszik a kiadványokat, és jobban megismerik az itteni turisztikai attrakciókat.   

A polgármester kiemelte, nem titkolt céljuk, hogy megszólítsák a Bükfürdőn pihenő turistákat. Számukra is szeretnénk kínálni olyan programokat, mint a már említett bakancsos túrák. A fürdővároshoz közeli Csepregre feltétlenül érdemes ellátogatnia annak, aki aktív pihenésre vágyik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában