LED

2023.03.27. 14:00

Megérkeztek az új izzók Celdömölkre

A város lakosságának mintegy 15 százaléka regisztrált a CYEB Energiamegoldások Kft. Által elindított országos lakossági LED-csereprogramban.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: VN

A képviselő-testület februárban döntött arról, részt vesz a lakossági LED-csereprogramban, koordinálását a Népjóléti Szolgálat Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának munkatársai segítették. A hónap végéig mindegy 500 háztartás - ez a város lakosságának mintegy 15 százaléka - jelezte részvételi szándékát. A mintegy négyezer darab új izzó a múlt héten meg is érkezett a városba - az összértékük eléri a 8-10 millió forintot. 

- A pályázat nagy segítség az anyagi nehézségekkel küzdőknek.  Az új izókkal jelentős energiát lehet megtakarítani, amely hozzájárul a kiadások csökkentéséhez is – fogalmazott Fehér László polgármester, aki közösségi oldalán azt is bejelentette: a LED-izzókat néhány héten belül valamennyi pályázó háztartásba eljuttatják. A CYEB Energiakereskedő Kft.  e-mailben is küld majd értesítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában