Szeretetteljes légkör

2023.04.20. 18:13

Népszerű a séi Mesevilág óvoda - Megtartották az első nyílt napot

A vártnál is többen vettek részt a séi Mesevilág óvoda első nyílt napján csütörtökön. Bucsuból, Toronyból, Dozmatról és Szombathelyről is járnak gyerekek a szeptemberben megnyílt intézménybe.

Tömböly Ágnes

Filipánits-Bedi Aliz arról is beszélt, nem ez az első alkalom, hogy az intézményben járnak

Fotó: Unger Tamás

Úgy tűnik, megszolgálja a megelőlegezett bizalmat a Mesevilág óvoda: a kétcsoportos intézmény megépítéséhez - mint arról többször írtunk - dr. Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője közbenjárására dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter saját miniszteri keretéből nyújtott 250 millió forint támogatást, majd a kormány további 108 millió forinttal járult hozzá a beruházáshoz. 

A szeptemberi nyitás óta élettel telt meg az épület: szeretetteljes légkör, a falakon ovisok rajzai, alkotásai fogadják a látogatót. Sokan érkeztek az első nyílt napra. 

Tóth Henriette óvodavezető (középen)
Fotó: Unger Tamás

- Nemrég költöztünk Sébe, éppen ezért, amikor kiderült, hogy lesz óvoda a településen, nagyon örültünk a lehetőségnek. Egyértelmű volt, hogy a kisfiunkat, Dánielt ide fogjuk beiratni, nem is került szóba, hogy máshova menjen. Gyönyörű az óvoda, jól felszerelt és az óvónőket is nagyon szimpatikusnak tartjuk - mondta el kérdésünkre Filipánits-Bedi Aliz, aki arról is beszélt, nem ez az első alkalom, hogy az intézményben járnak.   

Tóth Henriette óvodavezetőtől megtudtuk: az egész nevelési évben nagy hangsúlyt kapnak a "zöld programok", így a nyílt napon is ez került előtérbe, ami sok szülő tetszését elnyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában