Richter Egészségváros Program

2023.05.14. 18:42

Kevés híján 8 millió forint gyűlt össze a Markusovszky-kórház javára

Tóth Kata

Fotó: Unger Tamás

Az eső ellenére szép eredménnyel zárult a Richter Egészségváros program a szombathelyi Fő téren: 7.983.000 forint adomány gyűlt össze Szombathely lakosainak köszönhetően a Markusovszky-kórház javára. Az összegből elektrokoagulátor készüléket vásárolhat az egészségügyi intézmény, ezáltal fejlődik a szülészet-nőgyógyászati ambulancia – szerepel a záróközleményben.

Mint írják, a gyógyszergyártó cég országjáró prevenciós programsorozatának 94. állomásán 21 fontos szűrésen és tanácsadáson és számos egészséges életmódhoz kapcsolódó előadáson vehettek részt az eseményre látogatók. A résztvevők a saját egészségük megőrzése mellett a Vas Vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórházért is tehettek, hiszen minden egyes szűrésért, tanácsadásért élőben vagy online meghallgatott előadásért 500 forintot érő adományponttal gyarapíthatták a Richter által felajánlott 3.500.000 forintos alapadományt.

Előzmény:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában