Reptér

2023.06.24. 10:02

Fotók - Felrobbantották Szombathelyen a színpadot Korda Gyuri bácsiék (képgalériával)

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Szentivánéji Vigasságok egyik leginkább várt fellépője Korda György és Balázs Klári voltak.

vn

Fotó: © Cseh Gábor

Egy darabig úgy tűnt, hogy a vihar bizony betesz a szervezők munkájának és hiába minden, nem tudjuk együtt, teli torokból üvölteni, hogy "Reptér, lobog a szélben a szélzsák...". Pedig mennyire vártuk Korda Györgyöt és Balázs Klárit. Sajnos Szandi koncertje így is elmaradt, de Peter Srámek már fellépet tegnap este a Szentivánéji Vigasságok színpadán. 

,Hogy aztán átadja a mikrofont Korda Gyuri bácsiéknak. Így a Reptér mellett elhangzottak olyan klasszikusok is,  mint a Mamma Maria vagy a Lady Carnevál. Természetesen fotósunk is ott volt és megörökítette a koncertet. Érdemes megnézni képgalériánkat. 

A Szentivánéji Vigasságokon ma az Elsőemelet, Oláh Gergő és Gáspár Laci koncertezik majd. Ráadásul úgy tűnik, hogy ebbe már az időjárás sem szól bele. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában