Összefogás

2023.06.04. 10:33

Nem nyírták le a füvet a Derkovitson, civilek megoldották - fotó

vaol.hu

A közösségi oldalon kért segítséget Varga Dóra. Azt írta, ahol laknak, a Vácin valaki legyen olyan szíves és egy picike helyen nyírja le a füvet. A munkért fizetne is. Ezen a helyen sétáltatja ugyanis a két öreg kutyáját. A spániel 15 éves, teljesen süket már, egyik szemére nem lát és szaglása is csak alig alig van, és csak ezen az útvonalon tudja kivinni. 

A privát üzentben kapott hideget, meleget, mondván milyen elkényeztetett kutyák, mit akarok mégis, kinevették. Így folytatódott a poszt: Aztán nagyon sok jóérzésű ember megkeresett hogy szívesen segítenének nekünk! Nagyon meghatódtam hogy tényleg ennyien akartak segíteni! Hozzáteszem, mindenki ingyen, hallani sem akartak arról hogy fizessek nekik! Egy kedves hölgy is rám írt, hogy apukájával nagyon szívesen segít a helyzet megoldásában. Egy kedves apukával közösen lenyírtak egy részt, így nemcsak nekem, hanem sok gazdinak is lett vége egy helye, ahol sétáltathatja a kutyáját. Itt vége nincs gaz és kosz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában