Teljesen kiakadt

2023.07.03. 17:57

Az elektromos roller rémálom Szombathelyen - videóval

Kiakadt az egyik TikTok felhasználó a Szombathely utcáján elhagyott elektromos rollertől. MZ BELA azt is dokumentálta, hogy hány napig hevert az út szélén a bérelhető roller.

Tömböly Ágnes

Fotó: Unger Tamás

"Az elektromos roller rémálom Szombathelyen! - Der Elektroroller Albtraum in Szombathely #foryou #Szombathely #elektroroller" - olvasható MZ BELA nevű felhasználó videója mellett a kiírás. A motorral közlekedő TikTok felhasználó arra panaszkodik, hogy valaki felelőtlenül az úton hagyta a bérelhető rollert. A videóban egyéként MZ BELA beszél arról is, hogy sok rollerező szabálytalanul és bukósisak nélkül közlekedik. 

A férfi azt is dokumentálta, hogy hány napig hevert az út szélén az elektromos roller. Mint ismert a üzemeltető cég egyébként arra is kötelezettséget vállalt korábban, hogy a kijelölt területen kívül hagyott rollereket 24 órán belül visszaszállítják.

@mz_bela Az elektromos roller rémálom Szombathelyen! - Der Elektroroller Albtraum in Szombathely #foryou #Szombathely #elektroroller ♬ eredeti hang - MZ BELA

Rollert egyébként az elmúlt időszakban már halásztak ki a Csónakázótóból és a Perintből is. 

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában