Hogyan került oda?

2023.06.16. 13:02

A Csónakázó tó után a Perint patakból húztak ki egy e-rollert – Megszólal László, a mágneshorgász

vaol.hu

- Az egyik mágneshorgász barátom jelölt meg a rolleres posztban csütörtökön, miszerint egy roller hetek óra az Óperint utca hidja alatt fekszik a patakban. Ő sajnos hétvégéig dolgozik, gondoltam megpróbálom egyedül kiszedni valahogyan, ne ázzon tovább – mesélte lapunknak László. Így folytatta: Móricz Zoltánnal már emeltünk ki korábban közösen egy ilyen rollert a Csónakázó tóból. 

A híd közel hat méter magasan emelkedik a víz fölé. – A mágnesem többször kiemelte a rollert a patakból, de mindig visszaesett – tette hozzá. - Aztán az utolsó próbálkozásnál rafináltan a kötelet többször ráhurkoltam a kormányra. Stabilabb lett a fogás, így már nagy nehezen fel tudtam húzni a híd aljáig. Onnan nagy szenvedve sikerült csak átemelnem a korláton. 

Előzmény:

A Perint híd alól szedtem ki a rollert, ha valaki keresné, a benzinkút felöli végén lesz - olvasható a közösségi oldalra kitett bejegyzésben.

Lapunkban korábban megírtuk, a szombathelyi önkormányzatnál mindössze néhányan tettek bejelentést "elhagyott" elektromos roller miatt. Az elmúlt hónapokban ugyanakkor a Csónakázótóból is húztak ki járművet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában