Szabadidős program

2023.07.04. 21:10

Mozdulj Körmend! - Strandkosárlabda, Batthyány Tour, Rába-menti gyalogtúrák

Mozdulj Körmend! Ezzel az elnevezéssel pályázott Körmend Város Önkormányzata a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára által kiírt Élmény- és Szabadidősport Programra.

Tóth Judit

Forrás: VN

A részletekről Bebes István, Körmend polgármestere számolt be közösségi oldalán. Pozitív elbírálás esetén idén augusztusban vagy szeptemberben megtartanák a strandkosárlabda bajnokságot, október 28-án, Körmend város ünnepnapjához kapcsolódva megszerveznék a Batthyány Tour elnevezésű kerékpáros túrát Körmend és Güssing között, ráadásként pedig Rába-menti gyalogtúrákat hirdetnének meg a téli hónapokban.  

A kezdeményezéssel a lakosság egészségi állapotának javítását, az egészséges életmód iránti vágyának felkeltését és a rendszeres mozgásra ösztönzését szeretnénk elérni. Körmend a sport terén élen jár, rengeteg mozgásforma közül választhatnak a helyiek, legyen szó akár amatőr vagy profi szintről. Az önkormányzat nem titkolt célja a mozgalommal a közösségi élményszerzés, illetve a helyi összetartozás erősítése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában