Információ

2023.08.25. 11:41

Ezt jó, ha tudod! - Burkolatjavítás miatt több napig teljes útlezárás lesz Őriszentpéteren

A Magyar Falu Program keretében burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 7455-ös jelű Őriszentpéter-Máriaújfalu összekötő úton, Őriszentpéter, Templomszer városrész 780 méteres szakaszán. A munkálatok 2023. augusztus 29. és szeptember 1. között, keddtől péntekig munkanapokon 7 óra és 16 óra között zajlanak, melynek idejére teljes útlezárást vezetnek be a szakemberek, ezért terelőúton lehet közlekedni.

Vaol.hu

Forrás: Pixabay

A lezárt útszakasz két végén jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. Mivel nem a teljes szakaszon zajlik majd a munkavégzés, de forgalombiztonsági okokból szükséges a teljes szakasz lezárása, ezért a közlekedők úticéljuktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak - áll a Magyar Közút lapunkhoz eljuttatott tájékoztatásában.

A megkülönböztető jelzést használó járművek, illetve a Volánbusz járművei a munkaterületen át tudnak haladni.  Aki Szalafőt szeretné megközelíteni, azoknak az Őriszentpéter-Kondorfa-Csörötnek-Máriaújfalu-Farkasfa-Szalafő útvonal áll rendelkezésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában