vaol.hu podcast

2023.08.11. 19:59

Lélekbarista Szendi Péter fotóriporterrel

Szendi Péter több, mint húsz éve a Vas Népe és a vaol.hu fotóriportere. Feszített tempó, katasztrófa helyzetek, megható és örömteli pillanatok kísérték az elmúlt évek munkásságát. Erről mesélt a Lélekbaristában.

Lőrincz-Farkas Eszter

Fotó: Unger Tamás

Elárul valamit a személyiségünkről az, hogy hogyan isszuk a kávét? Podcast sorozatunkban erre keressük a választ. Legyen szó ismert emberről vagy hétköznapi hősről, a Lélekbaristából kiderül mit mesél el fogyasztójáról a jó öreg fekete. Vendégünk ezúttal Szendi Péter volt, akinek neve ismerősen csenghet olvasóinknak, hiszen több mint húsz éve a Vas Népe és a vaol.hu fotóriportere. Az az igazi klasszikus fotóriporter, aki járja a vidéket, gyűjti az információt, és a képei önmagában elmesélik a történetet. Azon pedig, hogy még a kávézásból is kihozza a maximumot meg sem lepődtünk. Peti a Lélekbaristában mesél megható pillanatokról, veszélyes szituációkról és arról is, hogy mire tanította meg ez a szakma. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában