Újabb lépés

2023.11.15. 11:17

Helyükre kerültek az új játékelemek a Tulipán utcai játszótéren - fotók

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Horváth Gábor

Ahogy arról korábban beszámoltunk, júniusban a Tulipán utcai játszótér fejlesztéséért rendeztek jótékonysági pikniket a Herényben élő anyukák. Több céget és helyi kertészetet is megszólítottak: rengetegen álltak a kezdeményezés mögé. Palacsinta, aprósütemények sora, gulyás, ugrálóvár, mentőautó- és tűzoltóautóbemutató, arcfestés is várta a kilátogatókat. Egy emberként mozdult meg a herényi közösség, az összefogást pedig siker koronázta: egymillió forint gyűlt össze adományokból a játszótérre.

A szombathelyi városrész önkormányzati képviselője, Horváth Gábor közösségi oldalán számolt be a Tulipán utcai játszótér bővítésének újabb szakaszáról. Tegnap helyükre is kerültek a múlt héten megérkezett új játékelemek. Mint a képviselő posztjából kiderül, a keddi nap folyamán hatszögletű mászóka ütéscsillapítását és a meghibásodott forgó javítását végezték el a Szompark munkatársai.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában