Bezsebelték a különdíjat

2023.11.29. 10:00

Négylábú vendégek - Vasi panzió a legjobb kutyabarát helyek között

Különdíjas lett a csánigi Rókavár Panzió az év kutyabarát helyeinek versenyében. A Kutyabarát.hu 2014 óta minden évben megrendezi a kampányt, melynek egyik fő célja, hogy minden évben egy hónapra kiemelt figyelmet kapjon az állatok szeretete és a hazai kutyabarát szolgáltatások.

Csabai Bernadett

Barabás Éva adja át a díjat a panzió egyik munkatársának, Horváthné Hajas Izabellának

Forrás: VN

– Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy a Rókavár Vendégház megnyerte az Év kutyabarát helye verseny szakmai zsűrijének különdíját! – olvasható a csánigi panzió közösségi oldalán. Az elismerést Horváthné Hajas Izabella, a panzió egyik munkatársa vette át.

 – Körülbelül 3-4 éve nyitották a panziót a gyerekeim, már a kezdetektől szeretettel látjuk a négylábú vendégeket is. Azóta folyamatosan fejlesztjük a helyet, hogy ne csak a gazdik, hanem kedvenceik is otthonosan érezzék magukat nálunk – meséli lapunknak Horváthné Hajas Izabella. Vajon pontosan mikkel készülnek a kutyusoknak? Hatalmas, 2500 négyzetméteres zöldterület áll az ebek rendelkezésére, ahol futkározhatnak. Ha elfáradnak, a panzióba is szabad bejárásuk van, illetve egy kényelmes, ergonomikus, nagy méretű kutyakanapén is megpihenhetnek. 

Friss vízzel és jutalomfalatokkal köszöntik őket, illetve táppal is készülnek, ha véletlenül a gazdi otthon felejtené. Számos kutyajátékkal felszerelték a panziót. Különösen érdekes az az agilitypálya – ugratóval, karikával, alagúttal és hintával –, ahol a négylábúak kellemesen eltölthetik az időt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában