Összefogás

2023.12.20. 16:20

150 ezer forinttal támogatják a horgászok a játszótér megépítését

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége és a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ)  is csatlakozott a Vas Népe és a vaol.hu jótékonysági akciójához.

Vaol.hu

Adomány barnahus, Puskás Norbert, Lőrincz-Farkas Eszter, 20231220, ut, Szombathely, Unger Tamás / Vas Népe

Összesen 150 ezer forinttal járultak hozzá ahhoz, hogy egy új játszótéren lazulhassanak el az abuzált gyerekek a kihallgatások és vizsgálatok során. Puskás Norbert, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke, a MOHOSZ alelnöke jelképesen adta át Lőrincz-Farkas Eszternek, a Vas Népe és a vaol.hu főszerkesztőjének a 150 ezer forintról szóló támogatást. 

Norbert elmondta, fontosnak tartják, hogy megépüljön a Barnahus új játszótere, így nem is volt kérdés, hogy csatlakoznak az adományozók táborához. 

Köszönjük a támogatást!

A jótékonysági akció részleteiről itt olvashat bővebben>>

Az akció csütörtökig tart. Amennyiben szeretné támogatni a Barnahus szombathelyi szolgálatát, akkor megteheti a Lapcom Média Alapítványon keresztül. Az alapítvány nyitott egy alszámlát a Vas Népe és vaol.hu olvasói adományainak:  12096705–01312657–00300002. Erre a számlaszámra várjuk az adományokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában