Vas Népe-kalendárium

2023.12.19. 07:00

A város felülnézetből - Óriáskerék: felajánlottuk a tiszteletjegyeket

Újabb dobozkát nyitott ki a Vas Népe szerkesztősége az adventi kalendáriumában. Ezúttal hat darab ingyenjegyet ajánlottunk fel egy sokgyermekes családnak a szombathelyi óriáskerékre. Nagy volt az öröm.

Csabai Bernadett

Fotó: © Cseh Gábor

Idén a Vas Népe szerkesztősége hat tiszteletjegyet kapott az óriáskerékre a városvezetéstől. Úgy döntöttünk, ezt jótékony célra használjuk fel: keresünk egy családot, amelynek tagjait a karácsonyi szezonban megajándékozhatjuk ezzel a különleges élménnyel – hiszen anyagi okokból nem lenne lehetőségük megcsodálni Szombathely városát felülnézetből. A kiválasztásban a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai voltak a segítségünkre. Általuk elértük Szőllősi Kitti Juliannát és családját, akik valamennyien örömmel fogadták a jegyeket. Kitti párjával négy kicsi gyermeket nevel, hisszük, hogy remek helyre került a felajánlásunk, és reméljük, hogy ez a kis örömforrás hozzájárul a család karácsonyi hangulatának megteremtéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában