Vas Népe-kalendárium

2023.12.18. 16:45

Fenyőt ajándékoztunk - A körmendi gyermekorvosi rendelőben együtt díszítettük

Újabb ablak nyílt ki a Vas Népe adventi kalendáriumának ablakán. Ezúttal a körmendi gyermekorvosi rendelő és a védőnői szolgálat munkatársait leptük meg egy kis ajándékkal. Közösen díszítettük fel a váróterem karácsonyfáját, amihez mi ajánlottuk fel a fenyőt.

Tóth Judit

Fotó: Szendi Péter

A védőnők közösségi oldalon kerestek fenyőfát – mégpedig maradandó műfenyőt –, hogy évről évre ünnepi díszbe öltöztethessék a gyermekorvosi rendelő várótermét. Lapunk azonnal intézkedett, és rövid idő leforgása alatt felajánlást tett a védőnői szolgálatnak. A 180 centiméteres műfenyőt a dobozból kicsomagolva azonnal felállították a védőnők, majd el is kezdték díszíteni piros és aranyszínű gömbökkel. – Nagy öröm számunkra, hogy jutott ránk egy kis figyelem, köszönjük a felajánlást a gyermekek nevében is. 

A feldíszített fenyőfát a bejáratnál helyezzük el, hogy mindenki gyönyörködhessen benne – mondta Horváth Anita, aki két kolléganőjével Sekulic-Kazi Blankával és Pető Ildikóval dekorálta a fát, negyedik munkatársuk, Darázsné Pass Ildikó iskolavédőnő éppen terepen végzett munkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában