Jótékonyság

2023.12.09. 20:52

Nagylelkű adomány a Fekete István Állatvédő Egyesületnek - Mák Zsombor kezdeményezésére

Szombaton adta át Mák Zsombor pszichológus-hallgató az általa megszervezett gyűjtésből származó adományokat a gazdátlan kutyákkal foglalkozó egyesületnek.

Csabai Bernadett

Fotó: © Cseh Gábor

- Nincsenek könnyű helyzetben a menhelyek, nem kapnak semmilyen támogatást, nagyon nem segít nekik senki, csak a civilek és ezért gondoltam, hogy szeretnék ebbe beszállni - mondta lapunknak Mák Zsombor, aki  megkereste az egyesületet és érdeklődött, hogy mire van a leginkább szükségük. Utána a közösségi oldalán tett közzé felhívást arról, hogy gyűjtést szervez a menhelynek és nagyon örült, hogy ennyi embert megmozgatott az akció. Nedves és száraz kutyatápot, hatalmas kutyafekhelyet és tisztítószereket is átadott szombaton az egyesület munkatársainak.

Mák Zsombor nem először segített, szeptemberben tanszeradományt gyűjtött az Alpokalja Nagycsaládos Egyesületnek, nemrég pedig az Őrvidék Házban tartott előadást arról, hogyan óvjuk meg az időseket az online csalásoktól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában