Gyűjtés

2023.12.21. 18:32

Több mint 765.000 Ft adományt gyűlt össze a Family Center Szombathely vásárlókkal közös jótékonysági akciójában

December 20.-án ért véget, az a nemes kezdeményezés mely a Vas Vármegyei Mentésügyi Alapítvány támogatására buzdította a bevásárlóközpont látogatóit.

Vaol.hu

Forrás: Family Center Szombathely

Az elmúlt 14 napban törekedtünk arra, hogy a vásárlókat bevonva egy olyan ügyet támogassunk, mely a saját mindennapjainkra is hatást gyakorol, hisz a Mentők munkája mindenki számára fontos és elismert. Elmondható, hogy nagy siker volt akár az advent második hétvégéjén szervezett teafőzésünk, ahol több mint 40 liter tea került kiosztása, akár a közös karácsonyfánk feldíszítése – emelte ki Farkas Richárd a Family Center Szombathely vezetője. A teafőzésből és a kihelyezett adomány ládába tett felajánlásokból több mint 265.000 Ft gyűlt össze, a karácsonyfadíszeknél pedig úgy döntöttünk, hogy kiegészítjük az összeget és összesen további 500.000 Ft adományt továbbítunk a közeljövőben az alapítvány részére – zárta gondolatait - írja lapunkhoz eljuttatott közleményében a Family Center Szombathely.

Köcse Tamás az Alapítvány elnöke, kollégáival látogatott ki a centerbe, hogy megköszönje a támogatást és azt a sok jó szót, bíztatást melyet kaptak az elmúlt időszakban, elmondta, hogy az összeget az életmentéshez szükséges kiegészítőkre és a pihenőben lévő öreg bútorok cseréjére tervezik fordítani.

A Family Center Szombathely szeretné megköszönni a támogatásokat, és élményekben gazdag Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kíván!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában