Segítség

2024.01.05. 21:50

Jótékonysági bál az öt hónapos kislány javára

Jázmin 2023 augusztusában született, Bocföldén él családjával. A szülők csupán hét napig élvezhették a gondtalan örömöt. Kiderült, hogy ez az apró kislány hatalmas genetikai betegséggel érkezett családja körébe: a diagnózis SMA I gerincvelői izomsorvadás.

Vaol.hu

„Adj neki szárnyakat és segíts neki repülni!” - az Erica Ramseytől származó idézet felhívásként szerepel azon a plakáton, amelyen Bocfölde Község Önkormányzata a Jázmin Csodája Alapítvány javára szervezett jótékonysági bálra invitálja az érdeklődőket. A helyi kultúrházban január 20-án tartandó esemény teljes bevételével Jázmin további kezeléseit, fejlesztését szeretnék támogatni. A rendezvényről: 18:30-tól asztalfoglalás, 19 óra műsor, 20 óra vacsora, 24 óra tombolasorsolás (tombolatárgyak felajánlását szívesen fogadják). Zenél: Németh Csaba, jegyár: 5000 forint/fő. Támogatói jegyet is lehet vásárolni felajánlott összegekben. Köszönettel fogadják a felajánlásokat a Jázmin Csodája Alapítvány számlaszámán: 11749008-24931641.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában