Szakkör

2024.01.27. 11:17

Szívesen barkácsolnak a pápociak - fotó

Folytatódnak a Nemzeti Művelődési Intézet által szervezett kézműves szakkörök Pápocon.

Vaol.hu

Forrás: papoc.hu

Olyannyira sikeresek a foglalkozások, hogy a vesszőfonó szakkörre járókat meg kellett osztani két napra. A haladó vesszőfonók már saját készítésű munkapadokkal érkeznek, a létszám pedig mindkét napon meghaladja az eredetileg tervezett öt főt. A másik foglalkozás a bútorfestés, ami iránt szintén nagy az érdeklődés. Idősebbektől a gyermekekig mindenki szeretettel és nagy gondossággal készíti a mentor instrukciói alapján a munkadarabokat. A kezdő fogások gyakorlását követően most már egyre szebb munkák kerülnek ki a résztvevők keze alól, amiken visszaköszönnek az oktató videókon látottak, és a saját ötletek egyaránt.

Forrás: papoc.hu

A papoc.hu közösségi oldalon a szervezők arra biztatnak: kívülállóként is érdemes betekinteni a foglalkozásokra (csütörtökön és pénteken), mert ilyenkor egy történelmi utazáson érezheti magát a látogató, a résztvevők emlékeinek visszaidézései révén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában