Ünnepség

2024.02.16. 20:42

Feltűzték a szalagot - Ünnepeltek a Rázsó-technikum végzősei - fotók

Három osztály 36 diákjának tűzték fel a középiskolás évek végét szimbolizáló szalagot a VVMSZC Rázsó Imre Technikum szalagavató ünnepségén, a Batthyány Örökségközpont színháztermében pénteken este.

Tóth Judit

Három végzős osztály ünnepelt pénteken.

Forrás: Jámbori Tamás

Az ünnepségen elhangzott: a 13/1 osztály 15 tanulója érettségi vizsga előtt áll, ők már rendelkeznek egy szakmai bizonyítvánnyal. A 3/11/1 és a 3/11/2 osztályok tagjai – összesen 21-en – mezőgazdasági gépészek, kereskedelmi értékesítők vagy asztalosok lesznek és májusban szakmai bizonyítványt szereznek. – A vizsgákig még sok tenni- és tanulnivaló vár a diákokra. 

A célegyenesbe érve még jobban rá kell hajtani, még több energiát kell befektetni a tanulásba, a felkészülésbe – mondta Varga Zoltánné igazgató, majd hozzátette: a szalagavató estéje nem a vizsgákról, nem a búcsúzásról szól, hanem arról, hogy megálljunk és ünnepeljünk. A végzős tanulók színvonalas műsorral készültek a szalagavatóra, amit lelkesen mutattak be tanáraiknak, családtagjaiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában