A hét ingatlana!

2024.02.25. 11:30

Lakásból házba: íme egy jó lehetőség Szombathelyen! - fotók

Vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Szombathelyen egy újépítésű  ikerház keresi lakóit! A 4 szobás, 148 négyzetméteres ingatlanban egy nagyobb család is kényelmesen elfér, a terasz és az erkély pedig lehetőséget ad arra, hogy kiszellőztesse a fejét egy nehéz nap után. A kert nem hatalmas, így nem kell minden idejét a szépítésével töltenie. Padlófűtés gondoskodik az optimális hőmérsékletről, a gardrób pedig arról, hogy mindennek legyen helye. Ha úgy érzi, nagyobb térre van szüksége, nézze meg ezt a házat!

“ELKÉSZÜLT, AKÁR AZONNAL KÖLTÖZHET! Szombathelyen Herényben felépült ikerház egyik fele még szabad! Szombathely, Herényi városrészén épülő családi ház eladó.

Az ingatlan közel 186 nm-es saját kerttel, 2 autóbeállóval, az épület 2 szinten, 95 nm, nappali + 3 szoba + gardrób és 13 nm-es terasszal és 18,28 nm erkéllyel került kialakításra. Padlófűtés, redőnyök, egy része elektromos..”[...]

Még több jó ajánlatért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában