Felhívás

2024.03.26. 11:00

A Tulipán Fesztivál tortája kerestetik

Édes és népies ízek teszik teljessé a város talán lenépszerűbb nagyrendezvényének, a Tulipán Fesztiválnak a hangulatát. Az április 19-20-i programra már várják a jelentkezőket.

Vaol.hu

Forrás: VN-archív

A hagyományokhoz hűen idén is keresik a Fesztivál tortáját - tette közzé a felhívást a szervező Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár. A cím elnyeréséért hivatásos és műkedvelő cukrászok is jelentkezhetnek, nem kell mást tenniük, mint édességkölteménybe formálniuk a tavaszt. A torták beadási ideje április 20-a, szombat, 12 óra. 

A “népi ízek versenyére” különböző pogácsákat, réteseket, lángosokat, és egyéb ötletes finomságokat várnak, az étkeket április 19-én, pénteken 19 óráig lehet leadni a KMKK recepcióján. 

Egyúttal keresik azon népműszéket, helyi kézműveseket, helyi termékeket forgalmazó vállalkozásokat is, akik részt vesznek a Tulipán Fesztivál kirakodóvásárán - annak időpontja április 8-22 óra között. A jelentkezéseket április 12-ig fogadják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában