Megtelt a művelődési ház

2024.03.06. 09:00

Fergeteges Nőnapi Fittparádé volt Katus Attilával és Horváth Ádámmal Vépen - fotók

Mozogni vágyó lányokkal-asszonyokkal (köztük volt egy férfi is) telt meg a vépi művelődési ház nagyterme szombat délután – Katus Attilával és Horváth Ádámmal edzhettek.

Tóth Katalin

Fotó: VN/Balogh Tamás

Ádám zumba-instruktor, táncos, tánctanár és koreográfus – elsősorban állandó vendégeinek szeretett volna kedveskedni az alkalommal. Korábban a nőnap környékén a zumba világából hívott vendégtrénereket, az idén egy másik mozgásforma, az aerobik nagynevű képviselőjét, Katus Attilát invitálta a városba. A személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa-bajnok sportoló vezényelte a bemelegítést a kultúrház színpadáról. Vele kezdődött és Ádám vidám zumbás blokkjával folytatódott az estébe nyúló esemény. A jó hangulat a Best body aerobikos blokkra is megmaradt – Katus Attila motivációs beszéddel is készült, mesélt magáról, a sportról, étkezési-, életmód- és mozgástippeket is adott a közönségnek, a különböző korosztályoknak.

Mint kiderült, a két tréner már többször dolgozott együtt, gyakran váltják egymást rendezvényeken. A mozgás – amit nem lehet elég korán elkezdeni és sosem késő belevágni – népszerűsítése közös ügyük. Egy véleményen vannak abban is, hogy mindenki tegyen az egészségéért minden nap, sportoljon rendszeresen és lehetőség szerint próbáljon ki különböző mozgásformákat.

A két trénerrel – ha jól értesültünk – áprilisban újra találkozhatnak a rajongóik Vasban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában