Választás 2024

2024.05.15. 13:18

Jagodits Zsuzsa képviselőjelölt a hét legfrappánsabb közleményét adta ki

Jagodits Zsuzsa, a szombathelyi 4. számú választókerület képviselőjelöltjétől (Fidesz-KDNP) megkérdezték, kér-e bocsánatot Tóth Kálmántól, az ÉSZ elnökétől. Bár még csak szerda van, megkockáztatjuk: a hét legfrappánsabb közleményét adta ki.

Vaol.hu

Jagodits Zsuzsa ízelítőt adott a női virtusból

Fotó: VN/Facebook

Jagodits Zsuzsa, a Derkovits képviselőjelöltje (Fidesz-KDNP) közösségi oldalán osztotta meg válaszait, amit az ugytudjuk.hu főszerkesztőjének kérdéseire írt.

"A nap témája: Ki kér bocsánatot kitől?" - írta szerdai posztjában Jagodits Zsuzsa, majd arra a kérdésre, hogy kér-e bocsánatot Tóth Kálmántól, megkockáztatjuk, a hét legfrappánsabb közleményével rukkolt elő, ízelítőt adva a női virtusból. 

"Akkor fogok bocsánatot kérni, amikor Tóth Kálmán és az Éljen Szombathely! frakció tagjai is bocsánatot kérnek a szombathelyiektől: 

És bocsánatot kérek akkor, ha a szombathelyi városvezetés is bocsánatot kér minden szombathelyitől, aki az elmúlt években javíttatni kényszerült az autóját a borzalmas állapotban lévő utak miatt.

 

Tóth Kálmán
Tóth Kálmán, az ÉSZ elnöke bocsánatkérésre szólította fel a kormánypárt politikusait a plakát-ügyben
Fotó: VN-archív/Cseh Gábor

Mint arról tegnap beszámoltunk: a Kúria keddi határozatával elutasította Illés Károly plakát-ügyben tett kifogását. Tóth Kálmán, a baloldali jelölő szervezet, az ÉSZ elnökeként közleményben reagált, szerinte a "Fidesz plakát-hisztije teljesen megalapozatlan". A baloldali politikus egyben felszólította a kormánypárt szombathelyi szervezetét, nyilvánosan kérjenek bocsánatot azért, mert szerinte alaptalanul vádoltak meg embereket. 

Írtunk arról is: a területi választási bizottság döntése alapján az Állami Számvevőszék vizsgálja az ügyet, felmerült a tiltott kampányfinanszírozás gyanúja. Emellett az Agora Savaria NKft. felügyelőbizottsága is vizsgálatot folytat az ügyben. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában