Eredmény

2024.01.09. 09:06

Futsal: 15 Haladás-gól a kupában!

Könnyed sikerrel mutatkozott be a Magyar Kupában a Haladás VSE NB I.-es futsalcsapata - 15 gólt rúgott másodosztályú ellenfelének.

Tóth Gábor

Forrás: VN-archív

A négyszeres kupagyőztes, címvédő HVSE a 2. fordulóban kezdte meg menetelését a Magyar Kupában. Az NB I.-es tabella élén álló zöld-fehér gárda a kötelező győzelemért lépett pályára a VS Dunkeszi vendégeként. Ugyanis Dunakeszi (3 győzelem/1 döntetlen/9 vereség) az NB II. keleti csoportjában szerepel, 8. helyen áll a 10 csapatos csoportban, a bentmaradásért harcol. A Haladás komolyan vette az összecsapást, teljes csapattal lépett pályára. Ennek megfelelően a 10. percben már 5-0-ra vezetett, végül 15-3-ra ütötte ki ellenfelét - a két csapat nem volt egy súlycsoportban.

VS Dunakeszi (NB II.) - Haladás VSE (NB I.) 3-15 (1-7). Dunakeszi, futsal Magyar Kupa-mérkőzés, vezette: Juhász, Fábián (Mákos).

HVSE: Alasztics - Luiggi, Knizs, Henrique, Rutai. Csere: Homlok (kapus), Kovács M., Hajmási, Dróth, Sipos, Körmendy, Vatamaniuc-Bartha, Fehér, Vas. Edző:Ferraz Conde Felipe.

Gólszerzők: Závodszky, Birinyi, Fehér (öngól), ill. Luiggi 2, Henrique 3, Rutai 2, Hajmási, Dróth, Sipos 2, Körmendy 2, Vatamaniuc-Bartha 2.

A Haladásra csütörtökön jóval nehezebb feladat vár, ugyanis a 10. fordulóból elmaradt bajnoki mérkőzés pótlásán a tabellán 2., legfőbb rivális Veszprémet látja vendégül 18.30-kor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában