Először rendezték meg

2024.01.23. 18:11

Kispályás foci: vállalatok csatáznak!

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség, valamint a Sport és Ifjúsági Iroda először rendezi meg szombaton a Szombathelyi Vállalati, Intézményi Teremlabdarúgó Tornát a Schaeffler Aréna Savariában.

Tóth Gábor

Forrás: pixabay

A hagyományteremtő szándékkal kiírt kispályás focitornára (1x15 perc, 5+1 fő) nagy volt az érdeklődés, 16 csapat nevezett. A mezőny, A csoport: APTIV, Volánbusz Zrt., Vasivíz Zrt., Falco Zrt. B csoport: Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Savaria Szimfonikus Zenekar, Ivy Technology Kft., TDK Kft. C csoport: Vas Vármegyei Tűzoltóság, SZMJV Polgármesteri Hivatal, CHOTT Hungary Kft., PACCOR Hungary Kft. D csoport: Schaeffler Savaria Kft., Vas Vármegyei Kormányhivatal, Galambos Trans Kft., Gravitáció Kft.

A torna szombaton 8 órakor kezdődik. Minden csoportból a két legjobb csapat jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. A negyeddöntő 14.50-kor, az elődöntő 15.58-kor, a bronzmeccs 16.32-kor, a döntő (2x10 perc) 16.50-kor kezdődik - az ünnepélyes eredményhirdetés 17.15-kor lesz.

A mérkőzések megtekintése ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában