A családosokat segítették a kézilabdások

2019.09.06. 20:30

Az SZKKA a beiskolázáshoz járult hozzá

Az iskolakezdést segítik azok az ajándékcsomagok, amelyeket a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia osztott ki a náluk játszó 15 testvérpár között pénteken.

Budai Dávid

Tizenöt testvérpár, vagyis összesen harminc kézilabdázó kisiskolás kapott ajándékutalvánnyal, tornazsákkal, valamint egy kulaccsal megtöltött csomagot egy sportszerforgalmazó cég jóvoltából. Pénteken délután, a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia Berzsenyi téri klubirodájában tartott sajtótájékoztatón Pődör Zoltán klubelnök elmondta, a csapat már régóta egy közösségként működik és pontosan tudják milyen nehéz az iskolában és a pályán is helytállni a gyerekeknek és, hogy mindez mekkora teher a szülőknek, főleg, ha egy családból ketten is játszanak.

 

Ezért arra gondoltak, hogy minden testvérpár kap a klubtól – szponzori segítséggel – egy csomagot, ezzel is megkönnyítve kicsit a beiskolázás terheit. – 44 év után a városnak újból van első osztályú női kézilabdacsapata, ti pedig ennek a közösségnek a tagjai vagytok, mert hiába nem az első osztályban játszatok, de ugyanúgy a klubhoz tartoztok, és ezt vállaljátok büszkén – fordult a jelenlévő gyerekekhez a klubelnök, aki arra bíztatta a legfiatalabb csapattagokat, hogy a sport mellett tanuljanak jól, mert számukra most ez utóbbinak kell lennie az elsődlegesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában