Hihetetlen!

2022.07.14. 07:25

Megdöbbentő okból maradt el Tom Jones budapesti koncertje

A világsztár cáfolja, hogy összeesett volna az előadás előtt.

Lemondták Tom Jones budapesti koncertjét kedden. Akkor arról szóltak a hírek, hogy az énekes összeesett, ezért kell elhalasztani a fellépést. A 82 éves világsztár a közösségi médiában üzent a rajongóknak a történtekkel kapcsolatban - derül ki a Bors cikkéből.

Forrás: AFP

"Üdvözlöm az érintetteket: tegnap este az Egyesült Királyságból Budapestre utaztam, és ma reggel kaparó torokkal ébredtem. Meglátogatott egy szakorvos és "vírusos gégegyulladást" diagnosztizált. Azt tanácsolta, hogy halasszuk el a ma esti koncertet, és kezdjük el a gyógyszeres kezelést, emellett hangszálpihenést írt elő. 

Sehol nem "estem össze", ez puszta pletyka. Remélhetőleg a gyulladás hamarosan csillapodik, mivel alig várom, hogy folytassam a csodálatos nyári turnémat.

Sajnos a koncertet az utolsó pillanatban kellett lemondani, ezt nagyon sajnálom. A budapesti koncertet azonban átütemeztük, és augusztus 16-án megtartjuk. Még egyszer köszönöm minden kedves törődését" – üzente meg rajongóinak Tom Jones.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!