Púder Nélkül

2010.11.02. 12:19

Túl hangos volt Katy Perry és Russell Brand esküvője

Nyomozást indított az indiai rendőrség egy luxushotel menedzsere ellen Katy Perry amerikai énekesnő és Russell Brand brit komikus túl hangos esküvője miatt.

MTI

A pár Rádzsasztán indiai államban, egy tigrisrezervátum közelében lévő szabadidőközpontban tartotta esküvőjét október 23-án. Az éjszakába nyúló lagzi a helyi hatóságok közlése szerint 45 decibellel túllépte a megengedett maximális zajszintet. Ezért azonban nem Perry és Brand, hanem a szálloda vezetése a felelős. A hotelmenedzserre pénzbüntetés vagy több napos börtönbüntetés vár. A szálloda nem kívánt véleményt mondani az esetről.

Korábbi hírünk az esküvőről:

Egy rádzsasztáni luxusüdülőhelyen mondta ki az igent Katy Perry amerikai énekesnő Russell Brand brit komikusnak.

A sztárpár közleménye szerint egy lelkész, a Perry család egy régi jó barátja adta össze a fiatalokat, az ünnepségen csak a családtagok és a legközelebbi barátok lehettek jelen.

A rantamborei nemzeti parkban, amely egy tigrisrezervátum, több mint 80 külföldi újságíró és fotóriporter is összegyűlt, de csak tisztes távolságból, mintegy 150 méterről próbáltak meg fotókat készíteni az ifjú párról és vendégeiről.


Katy Perry Hot And Cold című klipjében egyszer már az oltár elé állt, nézze meg itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!