Púder Nélkül

2011.02.14. 10:17

Garami Gábor nem ünnepli a Valentin-napot

Hiszek abban, hogy a szeretet, szerelem létezik, annak ellenére, hogy nekem sajnos nem volt még igazán hosszú tartós kapcsoltatom - véli Garami Gábor, akit arról kérdeztük, hogyan viszonyul a szerelemesek ünnepéhez.

Szabados Judit

Sokan már február elején repesve várják, hogy a legromantikusabb ötleteiket csokorba gyűjtve, párjukat kreatív ajándékkal lephessék meg, tanúbizonyságot téve végtelen szerelmükről.
Nem így tesz Garami Gábor, a ClassFM műsorvezetője. – Nekem nem kell alkalom ahhoz, hogy megajándékozzak bárkit a körülöttem élők közül. Ha épp egy teljesen semleges napon jut eszembe valaki, meglepem valamilyen ajándékkal – véli Garami Gábor, aki bár elmúlt negyven, még mindig nem tervezi, hogy megállapodjon, és családot alapítson.

– Nagyon szeretek egyedül élni, de nem zárom ki a lehetőségét, hogy egyszer valaki megfogjon annyira, hogy összeköltözzünk, esetleg közös jövőt tervezzünk - mondja a rádiós.

- Nem félek az öregedéstől, sem attól, hogy esetleg magányos maradok – meséli. - Van egy mondás, amit nagyon szeretek: minden ember boldogságra vágyik, de soha ne tedd senkitől és semmitől függővé, mert ez által nem állod útját sem a másik, sem a saját boldogságodnak.


Gábor azt mondja, így boldog. Ha nem lenne az, másképp élne, változtatna.
Egy tanmesét hoz példának a kutyáról, aki csak fekszik a sarokban és nyüszít. Egy szomszéd kérdezi a gazdától: Miért nyüszít ez a kutya ilyen veszedelmesen? Mire a gazda ezt válaszolja: - Óh, ne foglalkozz vele, rajta fekszik egy 10 centiméteres szögön. - De miért nem megy odébb? - kérdi a szomszéd. - Mert nem szúrja eléggé válaszolja a gazda.

– Sokan élnek a derekukban egy tíz centis szöggel. Én nem vagyok ilyen, ha engem szúr valami, odébbállok.
Nem tart attól, hogy egyedül marad, vagy hiányozni fog neki egy társ, aki vele lenne, jóban-rosszban kitartana mellette. – Sok barátom van, és nem félek ismerkedni, ráadásul gyerekkoromban óriási ajándékot kaptam, zenész lehettem, azóta is ez a legnagyobb szerelmem – mondja.

Garami Gábor nem akar meggyőzni, vagy megtéríteni senkit, egyszerűen nem hisz a házasságban vagy a holtomiglan-holtodiglan tartó szerelemben.

- Abban viszont igen, hogy létezik a szeretet. Van, aki ezt szerelemnek éli meg, van aki másként, de mindig öröm látni olyan párokat akik igazán megtalálták egymást és boldogan élnek. Egymást kiegészítve, segítve, inspirálva.

Garami Gábor hangját az egész ország ismeri, hiszen régóta rádiózik, jelenleg a ClassFM-en. Bársonyos hangját éjszaka, hétvégén és hétköznap délután is lehetett már hallani. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy emellett a zenélésnek él. Tinédzser kora óta dobol, szabadidejének nagy részét zenéléssel tölti, és a klubokat járja bandájával. Legújabb zenekara a Garami Funky Staff, disco funky és soul slágerekkel táncoltatják meg a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!