Púder Nélkül

2011.04.01. 14:40

SzekérAnya blogja: nem csak a nyuszi fest

Zizi még így tavasz derekán is szerelmes a Télapóba. Ez most már egészen biztos. Azért az még sem járja, hogy csöpp lányom a babakocsiban még „Télapóó gyere mááár” kezdetű dalokkal szórakoztatja a járókelő közönséget.

SzekérAnya

Talán túl jól sikerült a Mikulás-Karácsonyi ünnep és az azt körülvevő varázslat!? Kénytelen vagyok különös gonddal elrejteni a plüss Mikulásokat és felsőbb polcra helyezni a karácsonyi képeskönyveket. Talán ha határozottabban koncentrálunk a tavaszra, virágváró, napsütést csalogató énekekre és a Húsvétra biztosan sikerülni fog – biztatom magam. Hála az üzletek polcain sorakozó nyúlhadseregnek, tojás-halmoknak, úgy érzem menni fog. Ezt megerősítendő az alvás előtti mesék is mind-mind Nyuszika és Brumika tavaszváró kalandjairól szólnak. És persze a tojásfestés mágiája. Piros temperafestéket kotyvasztok, ecsetet ragadunk, Zizi a rajzlapon mosolygó tojásokon kívül sikeresen bemázolja az asztalt és két kis kezét is...a nyuszi is fest majd neked piros tojást - mondom. Zizi bólogat és boldog felismeréssel közli: – Bizony...Téélapóó is fesst... Karácsonyt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!