Sport

2016.03.01. 14:32

Diákok hokiütővel

Szombathely - A Gépipari győzelmével ért véget a középiskolások részére kiírt városi jégkorongbajnokság.

Tóth Gábor

A Városi Diáksport Bizottság (VDSB) ebben a tanévben már a 29. alkalommal hirdette meg a Varga Jenő testnevelő tanár által életre keltett, középiskolások részére kiírt amatőr jégkorongbajnokságot. A tanév utolsó jeges rendezvényére ebben az évben négy középiskola jelentkezett. A sportszerű és látványos megoldásokban gazdag mérkőzéseket könnyített játékszabályok mellett rendezték meg, mindenki játszott mindenkivel.

Eredmények: Gépipari-Élelmiszeripari 5-2, Puskás-Hefele 20-2, Hefele-Gépipari 3-23, Puskás-Élelmiszeripari 12-2, Élelmiszeripari-Hefele 15-3, Gépipari-Puskás 11-3

Végeredmény: 1. Gépipari (Knob Gergő, Szőke Tamás, Horváth Dániel, Antal Bálint, Mátyás Martin, Szabó István, Mészáros István, Singer Márk, Beke Tibor, Horváth Adrián játékosok, Vécsey Zsolt edző), 2. Puskás, 3. Élelmiszeripari, 4. Hefele.

- A tanév során szinte minden szombathelyi iskola képviseltette magát valamelyik jeges versenyünkön. Szeretnénk ha a 30. jégszezonban, melyet 2016/2017-es tanévben ünnepel városunk, minden iskola részt venne a VDSB rendezvényei - fogalmazott Varga Jenő, a Városi Diáksport Bizottság elnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!