szépségverseny

2020.12.19. 20:00

A Tündérszépek óta meri megmutatni igazán önmagát Rátkai Petra – Minden lányt buzdít a jelentkezésre!

Először 2019-ben indítottuk útjára a Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünket, mely abban az éven, és 2020-ban is nagy sikert aratott. Most ismét megrendeztük a versenyt,<a href="http://www.tunderszepek.hu"> már a jelentkezés is elindult.</a>

vaol.hu

Rátkai Petra (balról) képviselhette Vas megyét a Tündérszépek országos szépségverseny fináléjában

Fotó: VN/MW

A szépségversenyről

A Tündérszépek 2021 megyei szinten induló, majd regionális fordulókon keresztül országos fizikai döntőig haladó szépségverseny. Célunk egy olyan színvonalas szépségverseny, ahol a hétköznapi lányok is esélyt kaphatnak a nyerésre. A megyei és regionális fordulók az online térben zajlanak, amelyek tétje a következő fordulóba való továbbjutás. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az országos döntő. A 2020-ban megrendezett szépségversenyünk országos döntőjében a szombathelyi Rátkai Petra képviselte megyénket. Most ő osztotta meg tapasztalatait velünk.

Rátkai Petra tapasztalatai

Petra azért jelentkezett a versenyre, hogy ilyen téren is kipróbálhassa magát. Kíváncsi volt, mit rejt a szépségipar, és mit adhat egy szépségverseny az embereknek. Hogy neki mit adott? Elárulta, hogy a Tündérszépeknek köszönhetően nyerte vissza önbizalmát. A verseny minden egyes percét élvezte, pedig amikor bekerült a 30 legszebb Vas megyei lány közé, nem volt semmilyen tapasztalata.

A szépségverseny következő lépése a fotózás volt, ahol a képeket – mint minden évben – profi fotósaink készítették el róla. A lány innen szintén pozitív élményekkel távozott.

-Mindenben segítettek, közvetlenek és barátságosak voltak a fotósok. Nem kellett azon izgulnom, hogy mit és hogyan csináljak, mert ebben is a segítségemre voltak.

Fotó: VN

A szakmai zsűri Petrát ítélte meg legszebbnek, az ő fotóit találták a legjobbaknak, így a lány bekerült az országos döntőbe. Amikor megkpata a hírt, először el sem hitte, aztán pedig jó érzés és büszkeség töltötte el, hogy idáig eljutott – mesélte a lány.

Ezután kezdetét vette a felkészítőtábor, ahol instruálták, szépítették, tanították a lányokat. A táborban több híres személlyel is találkozhattak a versenyzők, akiktől tanácsokat is kaptak a döntővel kapcsolatosan. A szépségverseny háziasszonya és egyik mentora abban az évben is a vasi származású modell, Kocsis Korinna volt, többek között ő is hasznos tanácsokkal látta el a lányokat.

Rátkai Petrára egy teljesen más lány néz vissza a tükörből a verseny óta.
Fotó: VN/MW

-A döntőről sok jó tapasztalattal tértem haza. Megtanultam, hogy nem kell félnem megmutatni a valódi énem, a verseny óta pedig igazán jól érzem magam a bőrömben. A döntő pillanatait a televízióban is leadták, én pedig szívesen néztem vissza a felvételeket. Jó érzés volt viszont látni magam a képernyőn, és az is jó érzéssel töltött el, hogy én képviselhettem Vas megyét.

Petra egy év után is szívesen gondol vissza a szépségversenyre. Elárulta, hogy visszakapta az önbizalmát, szívesebben visel csinos ruhákat és nyitottabb is lett a Tündérszépek miatt. Éppen ezért buzdít minden lányt a jelentkezésre.

-Teljesen mindegy meddig jutnak el. A lényeg az, hogy ott rejlik majd bennük az az érzés, hogy ők megpróbálták, és a részesei voltak egy ilyen versenynek – mondta a lány.

Jelentkeznél a Tündérszépek 2021 szépségversenyünkre? IDE kattintva megteheted!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!